Atentia celor din jur este in ziua de azi un lucru tot mai pretios si mai limitat. Modul in care arata prezentarile noastre ne poate intari mesajul sau poate sa ne incurce. PowerPoint este o aplicatie care ar tot ce trebuie ca sa ne ajute sa creem cele mai atractive prezentari, trebuie doar sa stim cum sa o folosim. 

Proces de invatare

Un curs despre MS PowerPoint punctual are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

  1. Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
  2. Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
  3. Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
  4. Sesiune de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
  5. Informatii constante: participantii se pot abona la platforma officeninja.ro pentru a primi informatii noi despre MS PowerPoint. 

Module

Cursurile pe care le organizam sunt foarte adaptate pe nevoile participantilor, pornim insa de la urmatoarele module.

Clienti

Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu organizatii care investesc mult in angajatii lor. O parte dintre acestea le puteti vedea mai jos. 

Numere

1500

Participanti

1500

Ore de training

60

Clienti corporate

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti.